Bunyols de Vent

Aquesta és la primera recepta que vaig penjar a un blog que es diu Memòries d’una Cuinera, on cada mes proposen un tema de cuina i pots enviar la recepta per publicar,  els hi vaig dir que aviat faria un blog, així que aquí el teniu.

La recepta per 1 kg de bunyols

La massa és la de les lioneses, però en comptes de fer-la al forn es fregeix.

Ingredients:

1/4 l de llet

150 g de llard

15 g de sucre

1 llimona

200 g farina

8 Ous

En una cassola, es posa la llet, el llard, el sucre, una mica de sal i la pell de la llimona i es posa a bullir.

Quan bulli, es treu la pell de llimona i es tira tota la farina de cop, es retira del foc i es barreja fins que quedi barrejat.

Després es torna a posar al foc i es segueix barrejant fins que s’enganxi a les parets de la cassola.

Després es treu del foc i es tiren els ous d’un a un i es barreja cada cop fins que quedi tot ben barrejat.

Un cop està feta la pasta es fregeixen culleradetes petites amb molt oli, com que s’inflen molt, es giren sols,

Una mica de sucre per sobre i a menjar que estan boníssims.

Anuncis

Quant a favescomptades

Favescomptades, receptes de cuina que sempre queden bé.
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en 1 h, Postres i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Bunyols de Vent

  1. Retroenllaç: Ous Farcits | favescomptades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s