Llenguado amb escabetx de taronja

Image

No m’havia atrevit mai a fer un escabetx, però aquest és un plat que sorprèn molt el seu gust a taronja que no és habitual amb peixos. Es un plat realment fàcil de fer i que es pot cuinar d’un dia per l’altre, tant per menjar a casa o quan tens convidats és molt pràctic, ja que el pots deixar fet i només has escalfar-lo a última hora.

Recepta:

4 Llenguados

2 Cebes tendres

1 porro

2 pastanagues

4 grans d’all

150 g de vinagre de xerès

300 ml d’oli d’oliva

Llorer

Farigola

Pebre en grà

Pell d’una taronja

150 ml de suc de taronja

Primer salem i enfarinem els llenguados i els fregim en una paella amb oli, reservem

En una cassola posem l’oli de fregir els llenguados i hi confitem els alls sencers, el llorer, la farigola, la ceba tendra trossejada i el porro.

Després hi afegim la pell de taronja, la pastanaga, sal i pebre.

Quant tot estigui ben confitat, hi afegim el suc de taronja, espereu a que es redueixi i després afegiu el vinagre de xerès, i espereu a que es redueixi.

Per acabar, emplateu el plat amb el llenguado salsejat amb l’oli de l’escabetx i les verdures de guarnició.

Si el feu d’un dia per l’altre, encara queda millor, ja que realment és una conserva i simpregna del gust de taronja. També el podeu fer amb orada o altres peixos de gust suau. Segur que us queda molt bé.

Anuncis

Quant a favescomptades

Favescomptades, receptes de cuina que sempre queden bé.
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en -Segons, 30' i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Llenguado amb escabetx de taronja

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s