Ous estrellats amb pebrots i pernil

 Image

Aquest és un entrant molt vistós i que us pot servir per un dinar o sopar de celebració, com que es serveix en una copa, queda molt vistós i és molt fàcil de menjar. La recepta és d’un llibre de Ferran Adrià que es diu Cocinar en 10 minutos, on hi ha moltes receptes originals que es poden fer en molt poc temps.

Recepta:

2 Ous

2 Pebrots del Piquillo

3 talls  de pernil

 

Primer posarem aigua a escalfar en una olla per fer els ous.

Seguirem tallant el pernil i els pebrots a tires primes

Després ho fregirem tot en una paella amb un raig d’oli

Courem els ous durant 3,5 minuts perquè quedin Poché

Després els pelem, els trenquem i els posem a punt de sal

Per munta el plat, posem a la base la barreja de pernil i pebrot, a sobre l’ou trencat i ho decorem amb encenalls de pernil

 

Realment es triga molt poc en fer-ho i queda bonissim.

Advertisements

Quant a favescomptades

Favescomptades, receptes de cuina que sempre queden bé.
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en -Segons, 15', Gluten, Lactosa i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Ous estrellats amb pebrots i pernil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s