Tiramisú en got

Imatge

En aquests dies que corren, una cosa dolça i fàcil de menjar, sempre va bé. Avui he preparat unes postres italianes, el tiramisú, que servit en got, fa de molt bon menjar. A mes, és molt pràctic, ja que es pot fer d’un dia per l’altre i encara és més bo.

 Recepta:

  • 200 g de cafè carregat
  • 50 g d‘ amaretto
  • 400 g de formatge mascarpone 
  • 3 clares d’ou
  • 2 rovells d’ou
  • 100 g de sucre
  • 1 polsim de sal
  • Melindros
  • Cacau pur en pols
  1.       Fer un cafè ban carregat
  2.       Afegir l’amareto al cafè i deixar refredar
  3.       Batre les clares d’ou a punt de neu i reservar
  4.       Barrejat els rovells d’ou amb el sucre fins que quedi una textura espumosa
  5.       Afegir el formatge mascarpone i seguir barrejant fins que quedi ban homogeni
  6.       Afegir les clares d’ou amb l’espàtula vigilant que no baixi
  7.       Per muntar els gots, posar una base de melindros, untar de cafè i cobrir amb una capa de crema de  mascarpone
  8.       Tornar a fer una capa de melindros i mascarpone
  9.       Posar a la nevera com a mínim 3 hores.
  10.       Abans de servir posar cacau en pols

En los tiempos que corren, un postre dulce y fácil de comer, siempre queda bien. Hoy he preparado un postre italiano, el tiramisú, que servido en vaso, es muy fácil de comer. Además es muy práctico, ya que se puede hacer de un día para otro y todavía está más rico. 

Receta:

  • 200 g de café cargado
  • 50 g de amaretto
  • 400 g de queso mascarpone 
  • 3 yemas de huevo
  • 2 Claras de huevo
  • 100 g de azúcar
  • 1 pellizco de sal
  • Melindros
  • Cacao puro en polvo para espolvorear 
  1.       Hacer un café bien cargado
  2.       Añadir le amareto al café y dejar enfriar
  3.       Batir las claras de huevo a punto de nieve y reservar
  4.       Batir las claras con el azúcar hasta que tenga una textura espumosa
  5.       Añadir el mascarpone y seguir batiendo hasta que quede homogéneo
  6.       Añadir las claras con la espátula vigilando que no baje
  7.       Pana montar los vasos, poner una base de melindros, empapar de café y cubrir con una capa de crema de mascarpone
  8.       Hacer otra capa de melindros y mascarpone
  9.       Dejar reposar en la nevera un mínimo de 3 horas
  10.       Antes de servir, espolvorear con cacao en polvo
Anuncis

Quant a favescomptades

Favescomptades, receptes de cuina que sempre queden bé.
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en 30', Postres i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Tiramisú en got

  1. Retroenllaç: Gaspatxo amb llagostins | favescomptades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s