Ous Farcits

ImatgeImatge

Aquesta no me la puc perdre, fa uns dos mesos , vaig fer la meva primera publicació al blog de Memòries d’una Cuinera amb els Bunyols de Vent, i els hi vaig dir que estava preparant el blog. Doncs bé, ara torno a participar amb el ous farcits.

He fet la recepta clàssica d’ous farcits de tonyina, ja que m’ha costat trobar alternatives, com que és un plat que agrada molt als nen, l’hi he donat un toc divertit fent uns vaixells flotant per un mar d’enciam. Molts cops, ens entra millor el menjar per la vista, i als nens encara més.

 Recepta:

Ingredients per 4 racions:

  • 4 ous
  • 1 llauna de tonyina
  • Formatge Curat
  • Enciam

Per fer la maionesa

  • 1 ou a temperatura ambient
  • Oli d’oliva suau
  • Unes gotes de llimona
  • Sal
  1. Bullin els ous en aigua durant 8 o 9 minuts, i ets deixem refredar.
  2. Fem la maionesa posant en un pot de triturar l’ou, oli i sal, ho remenem a velocitat lenta amb el turmix fins a obtenir la maionesa, al final, afegim unes gotes de llimona.
  3. Els tallem per la meitat i retirem el rovell.
  4. Fem una barreja amb el rovell, la tonyina i la maionesa, fins que quedi una pasta uniforme
  5. Omplim els ous amb la pasta de tonyina
  6. Per fe les veles, tallem uns triangles de formatge i el punxem amb un escuradents
  7. Per muntar el plat, fem una base d’enciam tallat a juliana i posem els ous a sobre.

  

Huevos Rellenos 

Esta no me la puedo perder, hace un par de meses, hice mi primera publicación en el blog de Memòries d’una Cuinera, con Buñuelos de Viento, i les comenté que estaba haciendo un blog. Pues bien, ahora vuelvo a participar con los huevos rellenos.

He hecho la receta clásica de huevos rellenos de atún, ya que me ha costado encontrar alternativas. Como es un plato que gusta mucho a los niños, le he dado un toque divertido haciendo unos barcos flotando por un mar de lechuga. Muchas veces, la comida entra mejor per la vista, i con los niños, todavía más.

 Receta:

Ingredientes para 4 raciones:

  • 4 huevos
  • 1 lata de atún
  • Queso Curado
  • Lechuga

Para la mahonesa

  • 1 huevo a temperatura natural
  • Aceite de oliva sabor suave
  • Unes gotas de limón
  • Sal
  1. Hervir los huevos en agua durante 8 o 9 minutos i  dejar enfriar.
  2. Hacemos la mahonesa, poniendo en un vaso de triturar el huevo, aceite y sal. Mezclamos a velocidad lenta con el túrmix hasta obtener la mahonesa, al final, ponemos unas gotas de limón
  3. Los cortamos por la mitad y sacamos las yemas.
  4. Hacemos una mezcla con la yema , el atún i la mahonesa, hasta obtener una masa uniforme
  5. Rellenamos los huevos con la pasta de atún
  6. Para hecer las velas, cortamos unos triángulos de queso  y los pinchamos con un palillo
  7. Para montar el plato, hacemos una base con la lechuga cortada a juliana y ponemos los huevos encima.
Anuncis

Quant a favescomptades

Favescomptades, receptes de cuina que sempre queden bé.
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en 15', Entrants, Primers, Uncategorized i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Ous Farcits

  1. saps el que més m’agrada de la teva recepta? la presentació. Han quedat molt maques aquestes barquetes. Moltíssimes gràcies per participar. petonets

  2. Una presentació molt xula per grans i petits!
    Que bé que ja hagis començat amb el bloc.
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s