Brandada de bacallà amb poma

Imatge

Avui us proposo un plat que sembla complicat de fer però és molt fàcil. El mes difícil, és trobar el punt de dessalat al bacallà perquè ens quedi bé. La combinació del salat del bacallà amb el dolç de la poma, dóna un contrast molt bo i que passa molt bé.

  Recepta:

Ingredients per 4 racions:

  • 500 g de bacallà
  • 1/4 l d’oli d’oliva
  • 1/4 l de llet
  • 4 grans d’all
  • Sal
  • 2 pomes
  1. Dessalem el bacallà durant 8 hores canviant l’aigua uns quatre cops
  2. Coem el bacallà dessalat en aigua i oli durant 5 min.
  3. Escalfar l’oli i posar-hi els alls
  4. Escalfar la llet
  5. En un bol, barrejar el bacallà, la llet i l’oli fins que vagi lligant
  6. Par fer la crema de poma, tallem  la poma a daus petis, ho coem amb una   mica de sucre fins que estigui cuita i fem un puré
  7. Ho podem servir en culleretes o amb unes torrades.

 Brandada de bacalao con manzana

Hoy os preparo un plato que parece complicado pero en realidad es muy fácil. Lo más difícil es acertar en el punto de desalado del bacalao para que quede bien. La combinación de salado del bacalao y dulce de la manzana, da un contraste muy bueno.

Receta:

Ingredientes para 4 raciones:

  •  500 g de bacalao
  • 1/4 l de aceite de oliva
  • 1/4 l de leche
  • 4 gajos de ajo
  • Sal
  • 2 manzanas
  1. Desalamos el bacalao durante 8 horas cambiando el agua unas cuatro veces
  2. Cocer el bacalao desalado en agua y aceite durante 5 min.
  3. Calentar el aceite y poner los ajos
  4. Calentar la leche
  5. En un bol, mezclar el bacalao, la leche y el aceite hasta que vaya ligando
  6. Para hacer el puré de manzana, cortamos  la manzana a dados pequeños, lo cocemos con un poco de azúcar hasta que esté cocida y hacemos un puré
  7. Se puede servir en cucharitas o con unes tostadas.
Anuncis

Quant a favescomptades

Favescomptades, receptes de cuina que sempre queden bé.
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en 30', Entrants, Gluten, Primers i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s