Crepes de Xocolata

Imatge

Avui és diumenge, un día perfecte per fer un esmorzar de parar taula i cuinar amb els mes petits, un plat que es hi encanta fer i sobretot menjar, son els creps,la preparació és molt senzilla i el resultat és boníssim. Els nens us poden ajudar a fer la massa i després poden triar de que el farceixen,de xocolata, de melmelada, de fruita. I si us sobra massa la podeu aprofitar per dinar o sopar, farcint-los de peix, verdures, gambes…

Recepta:

Ingredients per 8 crepes:

  • 150g de farina
  • 2 ou
  • 400 cl de llet
  • 50 g de mantega
  • Sucre
  • Sal
  1. Preparar tots els ingredients en un bol i barrejat amb el batedora fins a obtenir una massa bastant líquida, es pot anar afegint llet o aigua per obtenir una massa mes líquida.
  2. Deixar reposar la massa almenys 20 minuts
  3. Fer els crepes amb una paella antiadherent tirant la massa fina que quedi una capa ben fina, quant les vores estan torrades ja es pot girar. (el primer crep, s’ha de llençar, ja que absorbeix molt oli o mantega)
  4. Per fer el farciment, es pot desfer xocolata de cobertura amb crema de llet per tenir una crema de xocolata, melmelada, fruites tallades, o el que us agradi més.
Imatge  Imatge  Imatge

Crepes de Chocolate

Hoy es domingo, el día perfecto para un almuerzo de cuchillo y cocinar con los mas pequeños, un plato que les encanta hacer y sobre todo comer, son los crepes, la preparación es muy fácil y el resultado está buenísimo. Los niños os pueden ayudar a hacer la masa y luego pueden escoger el relleno, de chocolate, mermelada, fruta… Y si os sobra masa, la podéis aprovechar para la comida o la cena, rellenándolos de pescado, verduras, gambas, etc…

Receta:

Ingredientes para 8 crepes

  • 150g de harina
  • 2 huevos
  • 400 cl de leche
  • 50 g de mantequilla
  • Azúcar
  • Sal
  1. Preparar todos los ingredientes en un bol y mezclar con la batidora hasta obtener una masa bastante líquida, se puede añadir mas leche o agua hasta obtener el punto deseado
  2. Dejar reposar la masa al menos 20 minutos
  3. Hacer los crepes en una paella antiadherente tirando masa hasta obtener una capa bien fina, cuando los bordes estén tostados ya se puede girar (el primer crepe hay que tirarlo ya que absorbe mucho aceite)
  4. Para el relleno, se puede fundir cobertura de chocolate con crema de leche y tendremos una crema de chocolate, también se pueden rellenar de mermelada,  fruta cortada o lo que os guste más.

Chocolate Crepes

Today is Sunday, the perfect day for a luncheon knife and cooking with little ones, a dish they love to do and especially eating, are the crepes, the preparation is very easy and the result is great. Children can help you make the dough and then can choose the stuffing, chocolate, jam, fruit … And if you leftover dough, you can take for lunch or dinner, filling them fish, vegetables, prawns, etc …

Receipt:
Ingredients for  8 crepes:
 •150 g flour
• 2 eggs
 • 400 ml of milk
• 50 g butter
 • Sugar
• Salt

 1. Prepare all ingredients in a bowl and mix with mixer until dough is fairly liquid, you can add more milk or water until the desired
2. Let dough rest at least 20 minutes
3. Make the crepes in a frying dough to stick pulling very thin layer, when the edges are browned and can be rotated (the first crepe is to throw it away because it absorbs too much oil)
4. For the filling, you can melt chocolate coating with cream and chocolate cream will also be filled with jam, sliced fruit or whatever pleases you.

Anuncis

Quant a favescomptades

Favescomptades, receptes de cuina que sempre queden bé.
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en 30', Postres i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s