Bloody Mary amb cloïsses

Imatge

Per fi participo a la Recepta del 15, ja fa temps que vull fer les propostes que aneu traient, però entre començar el blog i anar descobrint com es fan les entrades, m’ha costat una mica. En fi, aquí us proposo el meu cocktail, es una recepta d’Arzak on li dona un toc especial a un clàssic, el bloody mary. Es un combinat amb vodka i tomàquet que amb el toc de les cloïsses,queda força bé.

Recepta:

Ingredients per 6 persones:

  • 4 tomàquets madurs
  • ½ copa de vodka
  • 1 culleradeta de salsa Worcestershire
  • 2 gotes de tabasco
  • Suc de  ½ llimona
  • Oli, sal i pebre
  • 200 g Cloïsses
  • 1 fulla de gelatina
  1. Triturar el tomàquet fins que quedi ben fi
  2. Anar afegint tots els ingredients, mirant de no passar-se amb el vodka, ja que si no queda molt fort.
  3. Fregir les cloïsses en una cassola fins que s’obrin amb una mica d’oli i sal
  4. Retirar les cloïsses i afegir la gelatina a l’aigua que deixen
  5. Esperar a que es refredi i tallar-ho a daus petits
  6. Per servir-ho, posar al fons uns daus de gelatina,  el bloody mary ben fred i posar una cloïssa amb un escuradents.   

Bloody Mary con berberchos

Por fin participo en la Receta del 15, ya hace tiempo que quiero hacer las propuestas que vaya sacando, pero entre empezar el blog e ir descubriendo cómo se hacen las entradas, me ha costado un poco. En fin, aquí os propongo mi coctel, es una receta de Arzak donde le da un toque especial a un clásico, el bloody mary. Es un combinado con vodka y tomate que con el toque de las almejas, queda bastante bien.

Receta:

 Ingredientes para 6 personas:

  •   4 tomates maduros
  •  ½ copa de vodka
  •  1 cucharadita de salsa Worcestershire
  •  2 gotas de tabasco
  •  Zumo de ½ limón
  • Aceite, sal y pimienta
  • 200 g  berberechos
  • 1 hoja de gelatina


  1.  Triturar el tomate hasta que quede bien fino
  2. r añadiendo todos los ingredientes, tratando de no pasarse con el vodka, ya que si no queda muy fuerte.
  3.  Freír las almejas en una cazuela hasta que se abran con un poco de aceite y sal
  4. Retirar las almejas y añadir la gelatina en el agua que dejan
  5. Esperar a que se enfríe y cortarlo en dados pequeños
  6. Para servir, poner el fondo unos dados de gelatina, el bloody mary bien frío y poner una almeja con un palillo.

Bloody Mary with clams

Finally participated in the recipe of the 15, long ago I do pull from the proposals, but between the blog and start discovering how to make the entries, I struggled a bit. Anyway, here I propose my cocktail, is a recipe of Arzak which gives a special touch to a classic, bloody mary. It’s vodka and tomato combined with the touch of clams, is pretty good.

Recipe:

Ingredients for 6 people:

  •  4 ripe tomatoes
  •  ½ cup of vodka
  •  1 teaspoon Worcestershire sauce
  • 2 drops of Tabasco
  •  Juice of ½ lemon
  •  Oil, salt and pepper
  • 200 g cockles
  • 1 sheet of gelatin

1. Crush tomatoes until finely

2. Adding all ingredients, trying not to go with the vodka, because if it is not very strong.

3. Fry the clams in a pot until they open with a little oil and salt

4. Remove the clams and add the gelatin in the water leaving

5. Wait to cool and cut into small dice

6. To serve, place the gelatin background dice, the Bloody Mary chilled and put a clam with a toothpick.

Anuncis

Quant a favescomptades

Favescomptades, receptes de cuina que sempre queden bé.
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en 15', Entrants, Uncategorized i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Bloody Mary amb cloïsses

  1. Pili ha dit:

    Oh! Quina bona combinacio! M’agrada el toc de les cloïses! Petons

  2. Mare meva, això és un còctel-aperitiu d’autèntic luxe, m’encanta!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s