Gaspatxo amb llagostins

Avui us preparo una recepta que us pot anar molt bé per la revetlla de Sant Joan, és un plat molt refrescant i que per la calor va molt bé. El gaspatxo clàssic de tomàquet amb els llagostins, li dona un aire de festa que per la revetlla de Sant Joan quedareu molt bé.

Per postres per acabar-ho de rematar, podeu preparar un Tiramisú en got

 Recepta:

Ingredients per 6 persones:

  • 6 tomàquets madurs
  • 1 ceba tendra
  • 1 pebrot vermell petit
  • 1 grà d’ all
  • 2  llesques de pa sec
  • 4 ous durs
  • Vinagre de Mòdena
  • 100 ml d’oli d’oliva verge
  • 6 llagostins
  • sal
  • pebre blanca
  1. Tallar totes les verdures, barrejar en un bol, amanir-ho amb oli, vinagre i sal. Deixar-ho reposar tota la nit a la nevera
  2. Fer els ous durs bullint en aigua durant 10 minuts
  3. Agafar la llesca de pa i posar-la en remull amb aigua i vinagre
  4. Triturar tots els ingredients afegint oli per què vagi lligant.
  5. Per fer els llagostins, es posen sense pelar en aigua freda i quant l’aigua comenci a bullir, apaguem el foc i els deixen infusionar durant 10 minuts.
  6. Per servir-ho, es pot posar en copes acompanyat del llagostí

 Gazpacho con langostinos

 Hoy os preparo una receta que os puede ir muy bien para la verbena de San Juan, es un plato muy refrescante y que por el calor va muy bien. El gazpacho clásico de tomate con los langostinos, le da un aire de fiesta que por la verbena de San Juan quedará muy bien.

De postres , podeis preparar un Tiramisú en vaso

 receta:

Ingredientes para 6 personas:

  • 6 tomates maduros
  • 1 cebolla tierna
  • 1 pimiento rojo pequeño
  • 1 grano de ajo
  • 2 rebanadas de pan seco
  • 4 huevos duros
  • Vinagre de Módena
  • 100 ml de aceite de oliva virgen
  • 6 langostinos
  • sal
  • pimienta blanca
  1. Cortar todas las verduras, mezclar en un bol, aliñar con aceite, vinagre y sal. Dejar reposar toda la noche en la nevera
  2. Hacer los huevos duros hirviendo en agua durante 10 minutos
  3. Coger la rebanada de pan y ponerla en remojo con agua y vinagre
  4. Triturar todos los ingredientes añadiendo aceite para que vaya ligando.
  5. Para los langostinos, se ponen sin pelar en agua fría y cuando el agua empiece a hervir, apagamos el fuego y los dejan infusionar durante 10 minutos.
  6. Para servir, se puede poner en copas acompañado del langostino
Anuncis

Quant a favescomptades

Favescomptades, receptes de cuina que sempre queden bé.
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en 30', Entrants, Gluten, Lactosa i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s