Ravioli de Carbassó amb Gambes i Lluç

Imatge

Aviu es 15 d’agost, i com cada mes, hi ha la proposta de la recepta del 15, que aquest mes van proposar fer receptes amb carbassó.

Jo us he preparat una recepta de raviolis de peix, però en comptes de fer-los amb pasta, es fan amb làmines de carbassó, és una manera diferent de menjar plats tradicionals que si es vigila amb la farina, pot ser apte tant per celíacs com per al·lèrgics a la lactosa.

Espero que us agradi

Recepta:

Ingredients per 4 persones:

  • 4 carbassons
  • 150 g de gambes
  • 300 g de lluç
  • 1 porro
  • 1 Ceba
  • 1 pastanaga
  • 2 cullerades de fècula de patata
  1. Per començar, farem un fumet de peix amb les restes de les gambes. Pelem les gambes i les coent-les en una cassola, aixafant els caps per treure tot el suc.
  2. Afegim les verdures i l’aigua i ho deixem coure uns 20 minuts i ho reservem.
  3. Mentrestant, tallem els carbassons a làmines fines, millor amb una mandolina. Les coem al vapor durant 10 minuts i ho reservem. (per coure al vapor, es pot fer en una cassola amb un dit d’aigua, posar el carbassó en un colador i tapar-ho)
  4. Per fer el farcit, en una paella, coem el lluç i les gambes amb una miquet d’oli. Fem una beixamel per lligar la pasta, afegint  la fècula de pata diluïda en el brou i anem afegim brou per fent la salsa.
  5. Per muntar el plat, agafem dues tires de carbassó i les posem em forma de creu, posem una cullerada de massa i ho dobleguem fent un paquetet
  6. Per acabar de fer el ravioli, els marquem a la planxa i emplatem en un plat.
  7. Per acompanyar, es pot fer una salsa amb el fumet de peix, espessint-lo amb fècula de patata fins que quedi amb una consistència espessa

Ravioli de Calabacín con gambas y merluza

Hoy es 15 de agosto, y como cada mes, hay la propuesta de la recepta del 15, que este mes propusieron hacer recetas con calabacín.

Yo os he preparado una receta de raviolis de pescado, pero en vez de hacerlos con pasta, se hacen con láminas de calabacín, es una manera diferente de comer platos tradicionales que si se vigila con la harina, puede ser apto tanto para celíacos como para alérgicos a la lactosa.

Espero que os guste

Receta:
Ingredientes para 4 personas:

• 4 calabacines
• 150 g de gambas
• 300 g de merluza
• 1 puerro
• 1 Cebolla
• 1 zanahoria
• 2 cucharadas de fécula de patata

1. Para empezar, haremos un fumet de pescado con los restos de las gambas. Pelamos las gambas y las cociendo en una olla, aplastando las cabezas para sacar todo el jugo.
2. Añadimos las verduras y el agua,  lo dejamos cocer unos 20 minutos y lo reservamos.
3. Mientras tanto, cortamos los calabacines en láminas finas, mejor con una mandolina. Las cocemos al vapor durante 10 minutos y lo reservamos. (para cocer al vapor, se puede hacer en una cazuela con un dedo de agua, poner el calabacín en un colador y taparlo)
4. Para hacer el relleno, en una sartén, cocemos la merluza y las gambas con un poquito de aceite. Hacemos una bechamel para ligar la pasta, añadiendo la fécula de patata diluida en el caldo y vamos añadimos caldo para haciendo la salsa.
5. Para montar el plato, cogemos dos tiras de calabacín y las ponemos me forma de cruz, ponemos una cucharada de masa y lo doblamos haciendo un paquetito
6. Para acabar de hacer el ravioli, los marcamos a la plancha y emplatamos en un plato.
7. Para acompañar, se puede hacer una salsa con el fumet  de pescado, espesándose con fécula de pata hasta obtener una consistencia espesa.

Anuncis

Quant a favescomptades

Favescomptades, receptes de cuina que sempre queden bé.
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en 1 h, Al.lergies, Gluten, Lactosa, Primers, Segons i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Ravioli de Carbassó amb Gambes i Lluç

  1. Queden tan xules aquest tipus de recepta, i amb un farcit així és un luxe!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s