Canelons de carbassa i bolets de tardor

Imatge

Avui us proposo uns Canelons de Carbassa per la  Recepta del 15, és un plat de tardor on la combinació de la carbassa i els bolets ens dones la benvinguda a la temporada dels moniatos, castanyes, estofats, sopes amb llargues tardes a casa on podem cuinar tot tipus de plats.

 Recepta:

 Ingredients per 5 persones:

Pels canelons

  • 18 plaques de canelons
  • 1,2 kg de carbassa, de les allargades
  • ½ porro
  • 8 ametlles torrades
  • 150 g de formatge parmesà ratllat
  • 30 g de confitura de nabius
  • 2 ous durs
  • Bolets secs
  • Nou moscada i sal

Per la beixamel d’àpid

  • 50 g de mantega
  • 50 g de farina
  • ½ l de brou de verdures
  • 1 got de llet
  • 5 troncs d’àpid blanc
  • Nou moscada i sal
  1. Per fer els canelons, comencen posant el porro tallat a juliana en una cassola amb una mica d’oli
  2. A la mateixa cassola, ho posem la carbassa, afegim una miqueta d’aigua i la deixen coure durant 20 minuts amb la cassola tapada.
  3. Mentrestant ratllem el formatge i coem els ous en aigua durant 10 minuts.
  4. Preparem els bolets, deixant-los en remull durant 15 minuts i bullint-los 5 minuts mes, els talles ben petits i els reservem
  5. Quant la carbassa estigui cuita, s’escorre de l’excés d’aigua i es fa un puré, s’hi afegeix els bolets,  el formatge ratllat, l’ou dur ratllat la confitura i la nou moscada i es reserva.
  6. Per fer els canelons, seguiu les instruccions del paquet, si s’han de bullir o no.
  7. Finalment emboliqueu el farciment als canelons i es col·loquen a una safata que pugui anar al forn.
  8. Per fer la beixamel d’àpid, talleu les branques d’àpid a trossos petits.
  9. Feu un doble brou amb l’àpid i el brou de verdures
  10. En una cassola apart, coeu la farina amb la mantega fins que agafi color, després afegir la llet i el brou fins obtenir una beixamel suau.
  11. Afegir-ho als canelons i gratinar al forn amb formatge.

            

Canelones de calabaza y setas de otoño

Hoy os propongo unos Canelones de Calabaza por la Recepta del 15, es un plato de otoño donde la combinación de la calabaza y las setas nos dan la bienvenida a la temporada de los boniatos, castañas, estofados, sopas, …  con largas tardes en casa donde podemos cocinar todo tipo de platos. 

receta: 

Ingredientes para 5 personas:

Para los canelones

• 18 placas de canelones
• 1,2 kg de calabaza, de las alargadas
• ½ puerro
• 8 almendras tostadas
• 150 g de queso parmesano rallado
• 30 g de mermelada de arándanos
• 2 huevos duros
• Nuez moscada y sal
Setas secas 
Para la bechamel de apio
• 50 g de harina
• 50 g de mantequilla
• ½ l de caldo de verduras
• 1 vaso de leche
• 5 troncos de apio blanco
• Nuez moscada y sal
 
1. Para hacer los canelones, comienzan poniendo el puerro cortado en juliana en una cazuela con un poco de aceite
2. En la misma cazuela, ponemos la calabaza, añadimos un poco de agua y la dejan cocer durante 20 minutos con la cazuela tapada.
3. Mientras rallamos el queso y cocemos los huevos en agua durante 10 minutos.
4. Cuando la calabaza esté cocida, se escurre el exceso de agua y se hace un puré, se añade el queso rallado, el huevo duro rallado la confitura y la nuez moscada y se reserva.
5. Preparamos las setas dejándolas 15 minutos en remojo y hervirlas durante 5 minutos mas. Las cortamos bien pequeñas y las reservamos.
6. Para hacer los canelones, siga las instrucciones del paquete, si se han de hervir o no.
7. Finalmente envolver el relleno los canelones y se colocan en una bandeja que pueda ir al horno.
8. Para hacer la bechamel de apio, cortar las ramas de apio en trozos pequeños.
9. Haga un doble caldo con el apio y el caldo de verduras
10. En una cazuela aparte, cocer la harina con la mantequilla hasta que coja color, después añadir la leche y el caldo hasta obtener una bechamel suave.
11. Añadir a los canelones y gratinar al horno con queso.

Advertisements

Quant a favescomptades

Favescomptades, receptes de cuina que sempre queden bé.
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en 30', Primers i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Canelons de carbassa i bolets de tardor

  1. Ostres, jo també havia pensat en fer uns canelons i al final he fet un pastís. Aquestos teus m’han agradat molt, no havia sentit mai una beixamel amb api!! això s’ha de provar! Marta

  2. Un d’aquells plats que fan festa i que a mi m’encanten, més i tot que els de carn de tota la vida
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

  3. Cósima ha dit:

    Me encanta tu propuesta. Es un lujazo de receta. Enhorabuena.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s