Amanida de cuscús i mango

Avui us passo una recepta del llibre Dinars de Tuper de l’Ada Parellada. El llibre és molt interessant, ja que explica moltes receptes fàcils i trucs per poder-se planificar els menjars de tota la setmana. Aquesta recepta és molt bona i es pot preparar amb antelació ja que es menja freda. Els ingredients es poden combinar segons el que tingueu a casa, es pot fer amb préssec, poma o pera. L’oli pot ser d’alfàbrega, sàlvia o una vinagreta de mel també quedaria bé.

Recepta:

Ingredients per 2

  • 150 g de cuscús
  • 1/2 mango
  • 50 g olives
  • 2 pebrots del piquillo
  • 4 fulles de Menta
  • Oli
  • Suc de llimona
  1. Fem el cuscús segons les indicacions del paquet, normalment es posa 150 g d’aigua a bullir, s’afegeix el cuscús i es deixa hidratar amb el foc tancat, passats tres minuts, s’afegeix oli i es va remenant fins que quedin els grans sueltos. Ho reservem.
  2. Fem l’oli de menta, triturant les fulles de menta amb l’oli i el suc de llimona.
  3. Tallem la resta d’ingredients a daus petits i ho remenem.
  4. Barregem tots els ingredients amb el cuscús.
  5. Ho presentem al plat i ho amanim amb l’oli de menta

Ensalada de Cuscús y Mango

Hoy os paso una receta del libro Comidas de Tuper de Ada Parellada. El libro es muy interesante, ya que explica muchas recetas fáciles y trucos para poder planificar las comidas de toda la semana. Esta receta es muy buena ya que se puede preparar con antelación. Los ingredientes se pueden variar en función de lo que tengáis en la nevera, melocotón, pera o manzana. El aceite puede ser de albahaca, salvia o una vinagreta de miel también quedaría bien

receta:

Ingredientes para 2:

150 g de cuscús
1/2 mango
50 g aceitunas
2 pimientos del piquillo
4 hojas de Menta
aceite
Zumo de limón

1. Hacemos el cuscús según las indicaciones del paquete, normalmente se pone 150 g de agua a hervir, se añade el cuscús y se deja hidratar con el fuego cerrado, pasados ​​tres minutos, se añade aceite y se va removiendo hasta que queden los grandes sueltos. Lo reservamos.
2. Hacemos el aceite de menta, triturando las hojas de menta con el aceite y el zumo de limón.
3. Cortamos el resto de ingredientes en dados pequeños y lo mezclamos.
4. Mezclar todos los ingredientes con el cuscús.
5. Lo presentamos en el plato y lo aliñamos con el aceite de menta

Anuncis

Quant a favescomptades

Favescomptades, receptes de cuina que sempre queden bé.
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en 15', Entrants, Lactosa, Primers i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s