Albergínia amb mató, tomàquet i anxoves


Aquest és un plat que inicialment, la combinació dels gustos sembla bastant estranya, però al tasta-ho, queda en equilibri, ja que l’albergínia i el mató son molt suaus de gust i contrasten amb l’anxova i el tomàquet.

Recepta:

Ingredients per 4 persones

  • 3 albergínies
  • 200 g de mató
  • 12 lloms d’anxova
  • 50 g de parmesà
  • sal i pebre

Pel tomàquet confitat

  • 12 tomàquets
  • farigola
  • sucre
  • sal
  • Pel pesto

  • 50 g de fulles d’alfàbrega
  • 10 cl d’oli d’oliva
  • 50 g de parmesà
  • 2 grans d’alls
  • 1 cullerada de pinyons
    1. Primer preparem els tomàquets confitats, els posem tallats a grills en una safata de forn amb el sucre ,la sal i la farigola , ho deixem coure al form a 150g durant 1 hora.
    2. Preparem el pesto, triturant tots els ingredients amb el turmix fins a obtenir una salsa espessa i la reservem.
    3. Tallem les albergínies a làmines i les fregim uns 2 minuts per cada costat.
    4. Muntem les albergínies, amb tomàquet, el mató i ho cobrim amb el parmesà
    5. Ho posem al forn fins que quedi gratinat.
    6. Finalment muntem el plat amb l’albergínia amb els lloms d’anxova i hu salsem amb el pesto

    Berenjena con requesón, tomate y anchoas

    Este es un plato donde inicialmente la combinación de sabores parece bastante extraña, pero al probarlo, queda en equilibrio, ya que la berenjena y el requesón tienen un sabor muy suaves y contrastan con la anchoa y el tomate

    Receta:

    Ingredientes para 4 personas

    • 3 berenjenas
    • 200 g de requesón
    • 12 lomos de anchoa
    • 50 g de parmesano
    • sal y pimienta

    Para tomate confitado

    • 12 tomates
    • tomillo
    • azúcar
    • sal

    Para el pesto

    • 50 g de hojas de albahaca
    • 10 cl de aceite de oliva
    • 50 g de parmesano
    • 2 dientes de ajo
    • 1 cucharada de piñones

    1. Primero preparamos los tomates confitados, los ponemos cortados en gajos en una bandeja de horno con el azúcar, la sal y el tomillo, lo dejamos cocer al form a 150g durante 1 hora.
    2. Preparamos el pesto, triturando todos los ingredientes con el turmix hasta obtener una salsa espesa y la reservamos.
    3. Cortamos las berenjenas en láminas y las freímos unos 2 minutos por cada lado.
    4. Montamos las berenjenas, con tomate, el requesón y lo cubrimos con el parmesano
    5. Lo ponemos al horno hasta que quede gratinado.
    6. Finalmente montamos el plato con la berenjena con los lomos de anchoa y hu salsa con el pesto

    Anuncis

    Quant a favescomptades

    Favescomptades, receptes de cuina que sempre queden bé.
    Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en 30', Gluten, Primers i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

    Deixa un comentari

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

    Twitter picture

    Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

    Facebook photo

    Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

    Google+ photo

    Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

    S'està connectant a %s