Cassola de rap amb carbassa i ceps

Avui us porto un plat que ha tret d’un llibre de l’Isma Prados, que va molt bé per l’època en que estem, la combinació és diferent al que estem acostumats però la veritat és que amb el fred bé molt de gust plats d’aquest tipus.

La combinació del rap amb bacon, carbassa i bolets, fa que tingui tot el gust i aromes de la tardor i aprofitem la carbassa d’una manera diferent a la que estem acostumats.

Recepta:

Ingredients per 4 persones

  • 8 talls de rap
  • 1/2 carbassa
  • 200 g de ceps secs
  • 100 g de bacon
  • 1 gra d’all
  • 250 cl de fumet de peix
  1. Per fer el fumet de peix, poseu en una cassola aigua en fret, el cap de rap, pastanaga, ceba i porro, portar-ho a ebullició i deixar-ho uns 20 minuts
  2. Prepareu els bolets secs, poseu-los en remull en aigua tèbia durant 15 minuts i després els bulliu en la mateixa aigua durant 5 minuts mes.
  3. Feu boletes amb la carbassa amb un estri especial per fer boles, si no en teniu, podeu fer daus de 1 cm.
  4. Per començar a fer la cassola, posem l’all amb una miqueta d’oli
  5. Afegim el bacon tallat a tires petites d’1 cm de gruix.
  6. Passats dos minuts, afegim la carbassa i deixem que es fregeixi 2 minuts més
  7. Afegim els bolets amb una miqueta del seu suc
  8. Posem el fumet fins que cobreixi la carbassa i ho deixem bullir 15 minuts més.
  9. Després afegim el rap que haurem enfarinat i fregit una miqueta, i ho deixem 10 minuts
  10. Per emplatar, posem dos talls de rap acompanyat de carbassa , bacon i bolets.

Platillo de rape con calabaza y Ceps

Hoy os traigo un plato que ha sacado de un libro de Isma Prados, que va muy bien para la época en que estamos, la combinación de sabores es diferente al que estamos acostumbrados pero la verdad es que con el frío apetecen platos de este tipo.

La combinación del rape con el bacon, calabaza y las setas, hace que tenga todo el sabor y aromas del otoño y aprovechamos las calabaza de una manera diferente a la que estamos acostumbrados.

receta:

Ingredientes para 4 personas

  • 8 lonchas de rape
  • 1/2 calabaza
  • 200 g de setas secas
  • 100 g de bacón
  • 1 diente de ajo
  • 250 cl de caldo de pescado

1. Para hacer el caldo de pescado, en una cacerola agua en frío, ponemos la cabeza de rape, zanahoria, cebolla y puerro, llevarlo a ebullición y dejarlo unos 20 minutos
2. Prepare las setas secas, ponerlos en remojo en agua tibia durante 15 minutos y después hervir en la misma agua durante 5 minutos más.
3. Hacer bolitas con la calabaza con un utensilio especial para hacer bolas, si no tiene, puede hacer dados de 1 cm.
4. Para empezar a hacer la cazuela, ponemos el ajo con un poco de aceite
5. Añadimos el bacon cortado en tiras pequeñas de 1 cm de espesor.
6. Pasados ​​dos minutos, añadimos la calabaza y dejamos que se fría 2 minutos mas
7. Añadimos las setas con un poco de su jugo
8. Ponemos el caldo hasta que cubra la calabaza y lo dejamos hervir 15 minutos más.
9. Luego añadimos el rape que habremos enharinado y frito un poquito, y lo dejamos 10 minutos.
10. Para emplatar, ponemos dos trozos de rape acompañado de calabaza, bacon y setas.

Anuncis

Quant a favescomptades

Favescomptades, receptes de cuina que sempre queden bé.
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en -Segons, 30', Lactosa, Primers i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s