Bombó de pèsols amb formatge

2012-12-06 14.11.54

Avui us presento un aperitiu de nadal per la recepta del quinze, es trata d’un bombó que combina els pèsols i formatge cremós que he tret del blog fresa y pimienta. És molt fàcil de fer i a més a més, es pot tenir preparat uns dies abans deixant més temps pel dia del dinar, que sempre es fa tard, i així es pot aprofitar per fer altres plats.

Ingredients

Per la mousse de pèsols:

– 200 g de pèsols
– 250 g de llet
– 50 ml de nata líquida
– 2 fulls de gelatina
– Oli i sal

– Formatge feta
– Torradetes

Primer es prepara la mousse de pèsols, hidratem les fulles de gelatina en un vol durant uns 4 minuts, mentrestant, saltejem els pèsols en una cassola durant 5 minuts. En un altre cassó, hi posem la crema de llet fins que estigui calenta, hi afegim les fulles gelatina escorregudes, els pèsols i ho deixem 5 minuts més. Finalment ho triturem tot amb el minipimer i ho posem en uns motlles de forma semiesfèrica deixant 5 mm sense omplir, i ho posem al congelador.
Per fer la crema de formatge, agafem el formatge feta i l’esmicolem fins obtenir una textura suau que es pugui treballar.
Per acabar els bombons, esperem una hora fins que els pèsols es comèncin a congelar, acabem d’omplir els motlles, els tapem amb film i ho tornem al congeldor fins al moment de servir.
Per servir-ho, els treiem del motlle una hora abans perquè es descongelin i els posem sobre una torradeta rodona perquè sigui mes fàcil menjar-los.

Bombón de guisantes y queso

Hoy os presento un aperitivo de navidad para la recepta del quinze, se trata de un bombón que combina los guisantes y queso cremoso que he sacado del blog fresa y pimienta. Es muy fácil de hacer y además, se puede tener preparado unos días antes dejando más tiempo para el día de la comida, que siempre se hace tarde, y así se puede aprovechar para hacer otros platos.

Ingredientes

Por la mousse de guisantes:

– 200 g de guisantes
– 250 g de leche
– 50 ml de nata líquida
– 2 hojas de gelatina
– Aceite y sal

– Queso feta
– Tostadas

Primero se prepara la mousse de guisantes, hidratamos las hojas de gelatina en un bol durante unos 4 minutos, mientras tanto, salteamos los guisantes en una cazuela durante 5 minutos y en otro cazo, ponemos la crema de leche hasta que esté caliente,  añadimos las hojas de gelatina escurridas, los guisantes y lo dejamos 5 minutos mas. Finalmente lo trituramos todo con el minipimer y lo ponemos en unos molde de forma semiesférica dejando 5 mm sin llenar y lo ponemos en el congelador.
Para hacer la crema de queso, cogemos el queso feta y lo desmenuzamos hasta obtener una textura suave que se pueda trabajar.
Para terminar de llenar los bombones, esperamos una hora hasta que los guisantes se empiezan a congelar, acabamos de llenar los moldes y lo volvemos al congelador hasta el momento de servir.
Para servir, los sacamos del molde una hora antes para que se descongelen y los ponemos sobre una tostada redonda para que sea más fácil comerlos.

Anuncis

Quant a favescomptades

Favescomptades, receptes de cuina que sempre queden bé.
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en 15', Entrants, Uncategorized i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Bombó de pèsols amb formatge

  1. Recepta de Fresa y pimienta? Èxit assegurat! Aquests bombons ja els tenia a pendents, tenen una pinta fantàstica!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    • favescomptades ha dit:

      Moltes grcies a vosaltres per lafeina que heu fet i fer-nos pasar bones estones. El meu blog el vaig comenar participant a la recepte del 15 amb els bunyols de vent..

      Moltes Grcies i fins aviat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s