Tonyina macerada amb soja

IMG_20130921_101653

Avui, per participar al blog de Memòries d’una Cuinera, us proposo un dinar de carmanyola, que surt del habitual. Així podeu menjar a la feina com si estiguéssiu en un restaurant exòtic i imaginar-vos que son unes petites vacances. Segur que sereu l’enveja dels vostres companys.

Ingredients:

carmanyola

  • Un tall de tonyina (prèviament congelada)
  • Oli
  • Salsa de soja
  • Sal
  • Soja germinada o barreja d’enciams

El plat és molt senzill de preparar, és dels pocs plats que conec que es triga menys en preparar-lo que en menjar-se.

La nit abans descongeleu la tonyina a la nevera,  abans de sortir a la feina el talleu a daus de 2 x 2 cm i els poseu al fons de la carmanyola procurant que quedin els trossos bastant junts, ho amaniu amb una miqueta de sal, oli i salsa de soja i us ho emporteu a la feina. A l’hora de dinar, només ho heu de treure de la maceració i posar-ho al plat. Amb la salsa de soja, podeu amanir els brots de soja o una miqueta d’amanida, que és un complement ideal, també es pot acompanyar amb torrades, i així tindreu un plat únic complert.

Si no us agrada la tonyina crua del tot, ho podeu escalfar al microones perquè quedi una miqueta cuit.

Espero que us agradi

Quant a favescomptades

Favescomptades, receptes de cuina que sempre queden bé.
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en 15', Entrants, Gluten, Lactosa i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a Tonyina macerada amb soja

  1. Això és una carmanyola de luxe, segur que seríem l’enveja i està bé això d’imaginar-se a un altre lloc…
    Moltíssimes gràcies per participar.

  2. Hola Jordi! La tonyina macerada, i un xic marcada, és un dels mneus plats preferits!!!! Ja m’agrdadaria tenir avui aquesta recepta a la carmanyola. Petonets 🙂

  3. Chus Castro ha dit:

    Boníssima aquesta tonyina. Has provat d’afegir-li una mica de wasabi, tipus sashimi? Un dinar de luxe! Petons.

  4. Retroenllaç: Tonyina macerada amb soja | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s