Tonyina macerada amb soja

IMG_20130921_101653

Avui, per participar al blog de Memòries d’una Cuinera, us proposo un dinar de carmanyola, que surt del habitual. Així podeu menjar a la feina com si estiguéssiu en un restaurant exòtic i imaginar-vos que son unes petites vacances. Segur que sereu l’enveja dels vostres companys.

Ingredients:

carmanyola

  • Un tall de tonyina (prèviament congelada)
  • Oli
  • Salsa de soja
  • Sal
  • Soja germinada o barreja d’enciams

El plat és molt senzill de preparar, és dels pocs plats que conec que es triga menys en preparar-lo que en menjar-se.

La nit abans descongeleu la tonyina a la nevera,  abans de sortir a la feina el talleu a daus de 2 x 2 cm i els poseu al fons de la carmanyola procurant que quedin els trossos bastant junts, ho amaniu amb una miqueta de sal, oli i salsa de soja i us ho emporteu a la feina. A l’hora de dinar, només ho heu de treure de la maceració i posar-ho al plat. Amb la salsa de soja, podeu amanir els brots de soja o una miqueta d’amanida, que és un complement ideal, també es pot acompanyar amb torrades, i així tindreu un plat únic complert.

Si no us agrada la tonyina crua del tot, ho podeu escalfar al microones perquè quedi una miqueta cuit.

Espero que us agradi

Advertisements

Quant a favescomptades

Favescomptades, receptes de cuina que sempre queden bé.
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en 15', Entrants, Gluten, Lactosa i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Tonyina macerada amb soja

  1. Això és una carmanyola de luxe, segur que seríem l’enveja i està bé això d’imaginar-se a un altre lloc…
    Moltíssimes gràcies per participar.

  2. Hola Jordi! La tonyina macerada, i un xic marcada, és un dels mneus plats preferits!!!! Ja m’agrdadaria tenir avui aquesta recepta a la carmanyola. Petonets 🙂

  3. Chus Castro ha dit:

    Boníssima aquesta tonyina. Has provat d’afegir-li una mica de wasabi, tipus sashimi? Un dinar de luxe! Petons.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s