Brownie de Xocolata i Nous

IMG_20130921_102638

Ara que s’acosta el fred de l’hivern, us proposo un clàssic dels postres que cada cop agrada mes. És un pastís molt bo però molt consistent, perfecte per passar aquests dies de fred que vindran. L’acompanyament ideal és una miqueta de xocolata desfeta o una bola de gelat del gust que mes us agradi.

Ingredients.

  • 300 g de mantega
  • 120 g de sucre morè
  • 225 g de xocolata negre
  • 240 g d’ous
  • 125 g de sucre morè
  • 150 g de farina
  • 240 g de nous o fruits secs

Primer en un bol, barregem la mantega, el sucre i la xocolata negre, ho posem al foc lent fins que es desfaci, procurant que no es cremi la xocolata.
Mentrestant, barregem els ous amb el sucre i ho blanquegem fins aconseguir una textura espumosa.
Barregem les dues preparacions i hi afegim la farina tamizada i els fruits secs i ho barregem fins que quedi ben homogeni
Agafem un motlle rectangular, l’untem amb mantega perquè no s’enganxi i l’omplim.
Ho coem al forn a 180 ºC durant 25 minuts, si queda una miqueta cru per dins encara està mes bo.

Espero que us agradi

Anuncis

Quant a favescomptades

Favescomptades, receptes de cuina que sempre queden bé.
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en 1 h, Postres i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s