Piruleta de fruits secs

Imatge

Avui, per participar al blog de memòries d’una cuinera, he preparat una versió de les ametlles garapinyades una mica diferent, en comptes de fer la recepta original, he mantingut els ingredients però amb una altra combinació. Donant-li forma de piruleta de sucre amb els fruits secs enganxats.

He utilitzat un sucre especial que es diu Isomalt, que es pot comprar a botigues especialitzades, la característica especial és que no fa tanta caries com el sucre i no aporta tantes calories. Ara s’utilitza molt en rebosteria per fer decoració de pastisos i caramels.

Ingredients:

  • Isomalt
  • Fruits secs
  • Pals de fusta

A sobre d’un paper antiadherent, es fan cercles amb l’ajuda d’un motlle rodó de la mida que volgueu fer la piruleta, es posa el pal de fusta al mig que quedi cobert amb el sucre i es posa al forn preescalfat a 200 ºC, fins que veieu que es fon el sucre i queda transparent.

Es treu la safata del forn i es tiren els fruits secs per sobre fent la decoració que volgueu, també es pot fer amb altres gustos, xocolata, fruites naturals, especies o el que se us acudeixi.

La recepta és molt fàcil i el resultat queda molt curiós.

Espero que us agradi

IMG_20131028_205851IMG_20131028_210639   IMG_20131028_213356

Anuncis

Quant a favescomptades

Favescomptades, receptes de cuina que sempre queden bé.
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en Gluten, Lactosa, Postres i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Piruleta de fruits secs

  1. judith ha dit:

    mare meva Jordi! no m’agraden, m’encanten!!! Una versió molt ben trobada de les garrapinyades. Moltíssimes gràcies per participar. Un petonet

  2. Les teves receptes sempre són originals i elegants.
    No coneixia les propietats de l’isomalt.
    Moltíssimes gràcies per participar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s